Juustokakku.net

Samassa paikassa parhaat juustokakkureseptit

Amerikkalainen juustokakku (gluteeniton)

Tämä Kukkutimurusia-blogissa esitelty herkkuresepti on makea, gluteeniton ja uunissa paistettava juustokakku.

Ananasjuustokakku

Tämä on käden käänteessä valmistettu herkkukakku, joka sopii täydellisesti kahvipöydän ääressä hyvässä seurassa nautittavaksi. Reseptistä syntyy 12 annosta. Tämä resepti poikkeaa hieman tyypillisestä juustokakun valmistamisesta aineksiensa vuoksi.

Appelsiinijuustokakku

Appelsiinijuustokakku on helppo tehdä. Kakkuun voi tuoda yllättävää lisämakua lisäämällä täytteeseen sulatettua tummaa suklaata.

Arlan juustokakku

Tämä suosittu Arla Keittiön reseptikirjassaan esittelemä juustokakkuohje johtaa tavanomaisen, kielen mennessään vievän juustokakun ilmestymiseen. Perinteinen juustokakkuresepti on nopeasti ja helposti toteutettu.

Baileys-juustokakku

Tämä makea, tuhti jälkiruoka sisältää jonkin verran Baileys-likööriä, tummaa suklaata, kuohukermaa ja Domino-keksejä. Erittäin herkullinen!

Gluteeniton juustokakku

Arlan gluteiinittoman juustokakkureseptin ansiosta gluteiinia välttelevät henkilöt, esimerkiksi keliaakikot, voivat nauttia tästä joka tilaisuuteen sopivasta herkusta.

Hedelmäjuustokakku

Tämä on yksi niistä juustokakkuresepteistä, joihin ei kuulu uunissa paistamista lainkaan. Jälkiruoan kruunaa erilaisten hedelmien käyttö. Hedelmien sijaan erittäin makean variaation voi luoda rouhimalla koristeeksi suklaata.

Helppo juustokakku

Tämä ei ole toden totta vaikeimmasta juustokakkureseptien kirjon päästä, sillä se valmistuu kirjaimellisesti käden käänteessä — voisi ehkä sanoa, että neljän kappaleen satsi on taiottavissa neljässä minuutissa.
Helppoa ja hyvää herkutteluun.

Helppo limejuustokakku

Kirpeän herkulliselta maistuva limejuustokakku valmistuu noin tunnissa. Kuivakeksejä tarvitaan, samoin tietenkin ainakin yksi lime, tai paremminkin sen kuori ja mehu.

Helppo mangojuustokakku

Tämä on jäädyke, ei siis uunissa paistettava juustokakku. Helposti ja ennen kaikkea nopeasti tehty mangojuustokakku sisältää erikoisuutena rahkaa ja paahdettua mysliä.

Ihana juustokakku

Kermarahkasta omanlaistaan mehevyyttä saava juustokakku valmistuu pääosin käden käänteessä. Pisin aika on monelle se yö, jonka yli valmis juustokakku saa jääkaapissa hyytyä, sillä lopputulos on mitä herkullisin.

Juustokakkuset

Tämä nopeasti valmistettu jälkiruoka on nopeasti tehty ja maistuu varmasti. Erikoisuutena tässä on raejuuston käyttäminen.

Kiivijuustokakku

Erikoisen näköinen kiivijuustokakku sisältää nimensä mukaisesti kiivihedelmiä, joilla voi koristella oman melikuvituksen mukaan kakun päällisen.

Klassinen juustokakku

Tässäpä perinteisen juustokakun valmistusohje. Lämpimälle uunille tulee käyttöä, sillä pohjallinen, sitten pohjallinen ja täyte sekä lopuksi pohjallinen, täyte ja kuorrute kukin paistetaan kertaalleen uunin keskitasossa.Eli hiukan suuritöinen joskin palkinnee maulla tekijänsä.

Kookosjuustokakku

Koostumukseltaan ilmava kookosjuustokakku on harvinaisen maukas kokemus. Siihen käytetään muista juustokakuista poiketen kookosmaitoa, kookoshiutaleita ja maissitärkkelystä.

Limejuustokakku

Näyttävä limejuustokakku on melko suuritöinen valmistettava, mutta lopputulos on mitä herkullisin. Kakun voi koristella limen viipaleilla ja valuttamalla kiilteen päälle ohuena norona sulatettua valkosuklaata.

Mangojuustokakku

Tämä on hienostunut ja herkullinen juustokakkuohje, jonka kruunaava kiille on hyödynnettävissä monissa muissakin juustokakkujen variaatioissa korvaamalla mangosose vaikkapa suklaalla.

Mansikkajuustokakku

Tämän reseptin valmistusaika on noin 15–20 minuuttia aktiivista touhuamista ja noin neljä tuntia juustokakun hyydyttämistä jääkaapin viileydessä.

Mansikka–limejuustokakku

Tämä poikkeuksellisen makuinen juustokakku voidaan saada näyttämään aivan erilaiselta kuin perinteinen lattana, mansikoilla kruunattu esitys.

Marmoroitu suklaajuustokakku

Tämä erityisen näyttävä juhlapöydän kruunaava suklaajuustokakku on syytä valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä, sillä se saa hyytyä jääkaapissa mieluusti yön yli.

Mojito-juustokakku

Mintunmakuinen ja raikas juustokakku on kesäinen jälkiruoka. Jos saatavilla on tuoreita mintun lehtiä, niitä voi käyttää koristeluun.

Mustikkainen juustokakku

Tässä on pellillinen, tai vuoallinen, melkoisen kovaa huutoa olevia juustokakkupaloja. Mustikoilla voidaan koristella viipaleet ja niitä käytetään myös täytteessä.

Mustikkajuustokakku

Tämän uutta ja vanhaa ideointia sisältävän reseptin toteuttaminen vie aktiivista työskentelyä noin 20 minuuttia ja 3–4 tuntia hyydyttämistä.

New York Cheesecake

Keksipohjalla ja täyteläisellä tuorejuustotäytteellä uunissa valmistettava juustokakku on pelkistetystä ulkonäöstään huolimatta yllättävän herkullinen.

Pekaanijuustokakku

Gluteeniton, amerikkalaistyylinen juustokakku, joka sopii myös perheen pienokaisille. Tämä on yksi niistä juustokakkuresepteistä, joissa todella käytetään juustoa.

Puolukkajuustokakku

Kirpeät puolukat koristeena ja täytteessä tuovat kiitosta kahvipöydän ääreen saapuneelle “yleisölle”. Tämän reseptin toteuttaminen vie parikymmentä minuuttia aktiivista työskentelyä, jonka jälkeen sitä pakastetaan useita tunteja. Tätä juustokakkua ei paisteta uunissa, eikä siinä käytetä itse asiassa juustoa lainkaan.

Raparperijuustokakku

Tämä juustokakku on nopea valmistaa. Raparperi on suositeltava ainesosa täytteessä, mutta ei tietenkään pakollinen. Sen voi korvata jollakin muulla, kuten puolukkasurvoksella.

Sitrusjuustokakku

Tämä on yön yli valmistettava resepti, jossa aktiivista työaikaa on noin 15 minuuttia. Klassikkojälkiruoan valmistamiseen tarvitaan poikkeuksellisesti appelsiinitäysmehua ja hyytelösokeria.

Sitruunainen juustokakku

Sitruunainen juustokakku on helposti valmistettu, joskin sen jäähdyttämisessä jääkaapin viileydessä vierähtää nelisen tuntia.

Sitruunajuustokakku

Tämä on raikas sitruunanmakuinen, ei kuitenkaan turhan imelä, juustokakkuresepti valmistettuna raejuuston avulla.

Sitruuna–mustikkajuustokakku

Tämä on paitsi näyttävä, myös herkullinen juustokakkuresepti. Monikerroksinen juustokakku, jonka tumman päällyskuoren alla on suussa sulava täyte kirpeine mustikkasattumineen.

Smoolantilainen juustokakku

Täyteläinen helppotekoinen smoolantilainen juustokakku tarjoillaan vaikkapa marjojen ja sokerin sekä kermavaahdon kanssa.

Stracciatella-juustokakku

Stracciatella on alunperin italialainen suklaahippuja sisältävä jäädyke. tässä Keksihyllyn herkkuohjeessa juustokakku stracciatellan kanssa valmistuu noin 40 minuutissa, josta puoli tuntia kuluu valmistamiseen. Lopuksi kakku jäädytetään pakastimessa.

Suklaajuustokakku

Tämä on makoisa ja helposti valmistettava, uunissa paistettava resepti. Siitä voi tehdä gluteenittoman version korvaamalla keksit gluteenittomilla välipalakekseillä.

Suklaajuustokakku annosmaljoissa

Tässä on helposti omaan makuun tuunattava juustokakkuresepti. Reseptin valmistusajassa ilmoitettu yksi tunti tarkoittaa jääkaapissa jäähdyttämistä, joten aktiivista työaikaa toteutus vaatii siis huomattavasti vähemmän.

Suklaajuustokakku vadelmakastikkeella

Tämä resepti mahdollistaa söpöilyn laittamalla suklaajuustokakun cupcakeiksi tai laittamalla koko satsin yhteen suurempaan irtopohjavuokaan.

Vadelmajuustokakku

Tämän kakun saaminen jälkiruokapöytään vie hieman yli neljä tuntia — jäähtyminen nimittäin vie niin kauan. Tämä klassikkojälkiruoka saa herkullista näköä ja makua vadelmista. Ne on helppo korvata mustikoilla, mansikoilla tai muilla marjoilla tai vaikka niiden yhdistelmällä jos halutaan erikoisempia variaatioita.

Valkosuklaajuustokakku

Tämä on hillityn elegantti kahvipöydän keskustelunaihe. Sen keskeinen osa on, kuten jo nimikin viittaa, valkosuklaa. Sitä käytetään noin yksi suklaalevyllinen (200 grammaa).